timer
remove_red_eye 0 views
ມື້ນີ້ທີມງານ ຊີວີຄອນເນັກ ໄດ້ມີໂອກາດສໍາພາດເຈົ້າຂອງຮ້ານ ຫອມກາເຟ ເຊິ່ງເພິ່ນຈະມາເວົ້າກ່ຽວກັບຄວາມເປັນມາຂອງຮ້ານດັ່ງກ່າວກວ່າຈະເປັນທີ່ຮູ້ຈັກໄດ້ຂະໜາດນີ້ ປັດຈຸບັນກໍຂະຫຍາຍເຖິງ 21 ສາຂາແລ້ວ. ມາອ່ານເບິ່ງມຸມມອງ ແລະ ທັດສະນະຄະຕິຂອງເພິ່ນຜ່ານບົດສໍາພາດນີ້ເລີຍ.
1. ຄວາມເປັນມາ ແລະ ຈຸດປະສົງໃນການເປີດຮ້ານ ຫອມກາເຟ, ເປີດມາໄດ້ດົນປານໃດແລ້ວ ແລະ ເປັນຫຍັງຈື່ງຕ້ອງໃສ່ຊື່ວ່າ ຫອມກາເຟ ?
ເມື່ອກ່ອນເປີດເປັນຮ້ານກາເຟບູຮານຊື່ ກາເຟຍົກລໍ້ ມີສາຂາທົ່ວປະເທດ 100 ກວ່າສາຂາ ແລະ ຜ່ານຊ່ວງໄລຍະເວລາຫນື່ງເຮັດທຸລະກິດເລີ່ມໂຕ ແລະ ຄິດທີ່ຈະຢາກຕໍ່ຍອດທຸລະກິດຮ້ານກາເຟສົດຂື້ນ, ເພາະເມື່ອ 2ປີ ກ່ອນບ້ານເຮົາຍັງບໍ່ທັນມີຮ້ານກາເຟສົດຂ້າງທາງ ຈື່ງໄດ້ຕັດສິນໃຈເປີດຮ້ານຫອມກາເຟຄວບຄູ່ກັບຮ້ານກາເຟຍົກລໍ້ເພື່ອຮອງຮັບ ແລະ ພັດທະນາໂຕເອງໃນດ້ານຕ່າງໆມາເລື້ອຍໆ.
ປະຈຸບັນຮ້ານຫອມກາເຟເປີດມາໄດ້ 4ປີ ແລະ ມີ20ກວ່າສາຂາທົ່ວນະຄອນຫລວງ ແລະ ອີກ1ສາຂາທີ່ສະຫວັນນະເຂດ.
ສ່ວນໃນເລື່ອງຂອງການຕັ້ງຊື່ວ່າ: ຫອມກາເຟ ແມ່ນຕັ້ງມາຈາກກິ່ນຫອມຂອງກາເຟ ແລະ ຕ້ອງການຕັ້ງຊື່ໃຫ້ເປັນເອກກະບັກແບບລາວໆ.
2. ກຸ່ມລູກຄ້າແມ່ນກຸ່ມປະເພດໃດ ? ແລະ ເປົ້າຫມາຍຂອງທ່ານແມ່ນຫຍັງ ?
ກຸ່ມລູກຄ້າທີ່ເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການແມ່ນກຸ່ມລູກຄ້າທົ່ວໄປເຊັ່ນ: ພະນັກງານ, ນັກຮຽນນັກສຶກສາ, ພໍ່ຄ້າແມ່ຄ້າຊາວຂາຍ ແລະ ນັກທ່ອງທ່ຽວ.
ເປົ້າຫມາຍແມ່ນຢາກໃຫ້ຄົນລາວ ແລະ ຕ່າງປະເທດໄດ້ຮູ້ຈັກເກາເຟລາວຫລາຍຂື້ນ, ໄດ້ຮູ້ເຖິງລົດຊາດຂອງກາເຟສົດແທ້ໆ, ຢາກໃຫ້ເປັນທີ່ຍອມຮັບຂອງຄົນລາວ ແລະ ສາກົນ ຢາກໃຫ້ເປັນກາເຟທີ່ຄົນລາວເອງຮູ້ສຶກຫມັ່ນໃຈໃນລົດຊາດ ແລະ ເປັນອີກຫນື່ງ Brand ທີ່ຢູ່ໃນໃຈຂອງຜູ້ບໍລິໂພກ.
3. ຈຸດເດັ່ນທີ່ສາມາດດຶງດູດໃຫ້ລູກຄ້າເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການຂອງ ຮ້ານຫອມກາເຟ ?
ຈຸດເດັ່ນທີ່ສາມາດດຶງດູດລູກຄ້າກໍ່ເປັນລົດຊາດທີ່ເປັນເອກະລັກຂອງຮ້ານຫອມກາເຟ ແລະ ເປັນລາຄາທີ່ບໍ່ແພງເກີນໄປ ເປັນລາຄາທີ່ທຸກຄົນສາມາດຊື້ໄດ້.
4. ຊໍ່ອງທາງການໂປຣໂມດຮ້ານຫອມກາເຟ ? ຜົນຕອບຮັບຈາກລູກຄ້າເປັນແນວໃດ ? ລູກຄ້າທີ່ເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການໃນແຕ່ລະມື້ຫລາຍປານໃດ ?
ຊ່ອງທາງໃນການໂປຣໂມດຮ້ານແມ່ນ: ໂປຣໂມດຮ້ານທາງສື່ອອນລາຍ ເພາະຈະເຂົ້າເຖິງກຸ່ມລູກຄ້າໄດ້ໄວກວ່າ, ສາມາຄົ້ນຫາໄດ້ງ່າຍ, ຜົນຕອບຮັບຈາກລູກຄ້າແມ່ນດີຫລາຍ, ແຕ່ລະມື້ມີລູກຄ້າເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການແມ່ນຫລາຍພໍສົມຄວນ ເຊີ່ງຍອດຂາຍແຕ່ລະມື້ແມ່ນຢູ່ທີ່ 150-250 ຈອກຕໍ່ມື້.
5. ບັນຫາທີ່ພົບພໍ້ຕັ້ງແຕ່ເລີ່ມເປີດຮ້ານມາມີຫຍັງແນ່ ? ແລະ ມີການແກ້ໄຂແນວໃດ ?
ບັນຫາສ່ວນຫລາຍທີ່ເຈີ໋ມາແມ່ນເລື່ອງຂອງການບໍລິການທີ່ບາງເວລາອາດບໍລິການຊັກຊ້າ ເພາະລູກຄ້າເຂົ້າພ້ອມກັນເປັນຊ່ວງໆ,ຕໍ່ໄປພວກເຮົາຈະພະຍາຍາມປັບປຸງການບໍລິການໃຫ້ທ່ວງທັນກັບລູກຄ້າທີ່ເຂົ້າມາໃຊ້ບໍລິການ.
6. ມີທັກສະ ແລະ ກົນລະຍຸດແນວໃດໃນການດຳເນີນທຸລະກິດ ?
ພະຍາຍາມເຮັດທຸກຢ່າງໃນທຸກໆມື້ໃຫ້ດີທີ່ສຸດ ບໍ່ຕ້ອງໄປແຂ່ງຂັຍກັບໃຜໃຫ້ແຂ່ງຂັນກັບໂຕເຮົາເອງດີທີ່ສຸດ.
7. ອະນາຄົດຕໍ່ຫນ້າມີການວາງແຜນແນວໃດ ?
ໃນອະນາຄົດກໍ່ມີການວາງແຜນພັດທະນາ ແລະ ຂະຫຍາຍທຸລະກິດໃຫ້ໄປທົ່ວທຸກແຂວງ, ເພາະປະຈຸບັນຢູ່ນະຄອນຫລວງມີທັງຫມົດ 20 ສາຂາ ແລະ ຢູ່ສະຫວັນນະເຂດ 1 ສາຂາ.
8. ມີຫຍັງຢາກຝາກເຖິງຜູ້ທີ່ກຳລັງຈະເຮັດທຸລະກິດນີ້ ?
ຖ້າຢາກເຮັດທຸລະກິດໃດຫນື່ງເຮົາຕ້ອງພະຍາຍາມເລືອກເຮັດສິ່ງທີ່ເຮົາມັກ ເພາະການທີ່ເຮົາເຮັດໃນສິ່ງທີ່ເຮົາມັກເຮົາຈະເຮັດມັນອອກມາໄດ້ດີ.
ຂໍຂອບໃຈທ່ານ ນ ໂພມະນີ ແກ້ວປະເສີດ ເຈົ້າຂອງຮ້ານ ຫອມກາເຟ
ຕິດຕໍ່ສອບຖາມໄດ້ທີ່ເບີ: 020 9998 0808
ທີ່ຕັ້ງ: ບ້ານຊຽງຍືນ, ເມືອງຈັນທະບູລີ ນະຄອນຫລວງວຽງຈັນ
Share on your timeline:
Popular article:
ບົດສຳພາດ ທ່ານນາງ ນ້ອຍ ແສງຈັນທະວົງ ຜູ້ບໍລິຫານ 34 ສະເຕຊັນ
timer
ບົດສຳພາດ ທ່ານ ປະລິນຍາກອນ ປັນຍາທິບ ແລະ ທ່ານ ເດວິດ ບັນທົງສັກ ເຈົ້າຂອງຮ້ານ ANNA BELLE
timer
ບົດສຳພາດ ທ່ານ ອິນທີ ເດືອນສະຫວັນ ຜຸ້ອຳນວຍການ ບໍລິສັດ ອິນທິລາ ກຣຸບ
timer
ທຸລະກິດແອັບ Marketplace ໃນປະເທດລາວ
timer
ຮຽນບໍ່ເກັ່ງ ເກຮດບໍ່ດີ ແຕ່ຫາວຽກດີໆໄດ້ຄືກັນ
timer
Jobs Available at cvConnect.la
Copyright (c) 2024 cvConnect.la CVCONNECT Co., Ltd.